Gave til konfirmation

Gave til konfirmation

En personlig collage er en flot konfirmationsgave, der er et varigt minde. Collagen kan fx tage udgangspunkt i de bedste barndomsminder, oplevelser eller fritidsinteresser
Efter konfirmationen kan jeg samle jeres billeder fra den  i en stilfuld collage. Dette er måske mere henvendt til konfirmandens forældre, som ønsker et samlet minde fra dagen.

Fra kr. 600,- start din bestilling her

Collage til konfirmation. Gave til konfirmand med passion for fodbold og Manchester United. Ønsket var en moderne collage i sort/rød/gul.


Collagen er givet som gave til konfirmand med passion for musik og katte. Ønsket var en moderne collage i turkise nuancer.

Collage til ponyrytter. Collagen er givet som gave til konfirmation. Ønsket var en moderne collage i sort/hvid med lidt rødt.
 

Collage lavet efter konfirmation. 3 fotos af de to tvillinger er samlet i én collage. Ønsket var en klassisk collage i gråtoner.


Collage til gymnast. Gave til konfirmand med passion for gymnastik. Ønsket var en moderne collage i petroleum/brændt orange.


Collage til verdens bedste søster. Collagen er givet som gave til storesøsters konfirmation. Ønsket var en moderne collage i pigefarver.