Gave til konfirmation

Gave til konfirmation

En personlig collage er en flot konfirmationsgave, der er et varigt minde. Collagen kan fx tage udgangspunkt i de bedste barndomsminder, oplevelser eller fritidsinteresser
Efter konfirmationen kan jeg samle jeres billeder fra den  i en stilfuld collage. Dette er måske mere henvendt til konfirmandens forældre, som ønsker et samlet minde fra dagen.

 

Collage til konfirmation. Gave til konfirmand med passion for fodbold og Manchester United. Ønsket var en moderne collage i sort/rød/gul.


Collagen er givet som gave til konfirmand med passion for musik og katte. Ønsket var en moderne collage i turkise nuancer.

Collage til ponyrytter. Collagen er givet som gave til konfirmation. Ønsket var en moderne collage i sort/hvid med lidt rødt.
 

Collage lavet efter konfirmation. 3 fotos af de to tvillinger er samlet i én collage. Ønsket var en klassisk collage i gråtoner.


Collage til gymnast. Gave til konfirmand med passion for gymnastik. Ønsket var en moderne collage i petroleum/brændt orange.


Collage til verdens bedste søster. Collagen er givet som gave til storesøsters konfirmation. Ønsket var en moderne collage i pigefarver.