Gave til rytter

 

 

 

En collage med dig og din hest

Jeg er selv passioneret rytter, og heste er en stor del af min hverdag. En collage med heste kan tage udgangspunkt i din yndlingspony eller -hest, et stævneresultat, en hesteoplevelse eller hvad du ønsker. Du kan få kritikker, diplomer, kåringsbekrivelser og lignende indarbejdet i din collage.

Den perfekte ryttergave

Vil du give en hestecollage som gave, så kan jeg kan hjælpe dig med at udvælge fotos til collagen. Ud fra dine informationer og et fotos, skaber jeg en flot collage, der vil glæde modtageren. Du kan også give et gavekort til en collage. Collagen laves i dine farver Hvis du vælger en collage i moderne stil, kan jeg udarbejde den i dine farver, der passer til dit hjem. Det koster ikke ekstra. Prisen afhænger af størrelsen på collagen og af hvor mange fotos, der skal indgå.

 

 

 
 

Stutteri WI

Collage til opdrætter af dressurheste. Collagen omhandler én af stutteriets succesfulde avlshopper og hendes 4 afkom. Ønsket var en collage i klassisk stil og primært i sort/hvid. Der er afleveret 5 fotos af hestene og en tegning af gården.

 

 

 

 

Hesteliv

Collage til hesteavler. Collagen omhandler livet med hesteavl. Lige fra føllet bliver født og til det står som ridehest på konkurrencebanerne. Ønsket var en moderne collage i brændte farver, og der afleveret 8 private fotos af gården og hestene i forskellige situationer.
 
 

 

Østergaard

Collage til hestefamilie, der omhandler familiens liv på gården med heste og hunde. Samtidig er familiens store oplevelser som bryllup og rejser også en del af collagen. Ønsket var en klassisk collage i brændte farver, og der afleveret 13 private fotos.

 

Stutteri Tophøj

Collage til succesrig opdrætter af dressurheste. Collagen omhandler året 2015, hvor stutteriet både havde årets vinder af egnethedstesten og årets dressurbetonede hingsteføl. Ønsket var en collage i klassisk stil, hvor de originale farver blev bevaret.

 

 

Stracato EM

Collage til ung succesfuld springrytter. Collagen er et minde om hesten Stracato og EM i Herning, hvor ekvipagen var til start i internationale klasser. Ønsket var en moderne collage i varme farver.Collagen er lavet ud fra 3 private fotos.