Gi' en collage som gave

En gave, der rører og glæder.
På dagen.
Og i fremtiden.

Hvis du vil give en personlig gave, der virkelig glæder på dagen og for altid, så er svaret her :)  En personlig collage med dét, der betyder allermest for modtageren. Et minde med familien, hunden, huset, katten, hesten, motorcyklen, bilen, kæresten eller noget helt andet. Du ved med garanti, hvad der betyder allermest for modtageren. Bare sig frem - jeg vil mene, at jeg kan gøre ethvert tema til en personlig collage.

 

Jeg kan hjælpe med at vælge billederne

Du behøver ikke aflevere top-professionelle fotos for at få lavet en collage. Det er faktisk det smarte ved collager. At jeg kan bruge helt alminddelig

Jeg kan hjælpe med at vælge billederne

Du behøver ikke aflevere top-professionelle fotos for at få lavet en collage. Det er faktisk det smarte ved collager. At jeg kan bruge helt alminddelige billeder fra fx mobiltelefonen. Selvom der måske er alle mulige uvedkommende elementer på billederne. Dem fjerner jeg. Og fremhæver dét, der betyder noget for modtageren.
Skriv til mig på ikke@atypisk.dk, hvis jeg skal hjælpe dig med at vælge billeder til en collage-gave. Hvis du ikke har taget billederne til collagen, kan jeg også give dig inspiration til hvordan du kan tage billederne til collagen.

 

Bestilling

Skriv til rikke@atypisk.dk