Handelsbetingelser


Betingelser ved køb af personlige collager fra www.atypisk.dk


Bestilling og betaling

Bestilling sker via atypisk.dk. Når bestillingen er modtaget og gennemgået, oprettes orden og collage-arbejdet påbegyndes. Collagen fremsendes til godkendelse via e-mail. Rettelser til collagen udføres uden ekstra onkostning, men vil forlænge den samlede produktionstid. Når collagen er godkendt, skal betalingen foregå inden collagen sendes til tryk . Der kan betales med bankoverførsel og MobilePay. Først når betaling er registreret, sendes collagen til tryk (eller udleveres digitalt, hvis du har ønsket dette).
 

Leveringstid

Udvikling af collagens layout forløber over 7-10 hverdage.  Når din collage er klar til præsentation, modtager du et billede af collagen på den e-mail, som du har oplyst ved bestilling. Du skal besvare e-mailen med enten din godkendelse eller dine rettelser. Hvis du har rettelser til collagen, vil du få en ny collage-version til godkendelse i løbet af 1-2 dage. Først når du har godkendt collagen, klargøres collagen til tryk og sendes til produktion. Rettelser til collagen vil forlænge den samlede produktionstid. Produktionstiden for trykket er 2-4 hverdage, hvor efter collagen kan afsendes. Husk at tillægge fragttid.

 

Fortrydelsesret

En personlig collage er et produkt, der tilpasses specielt til dig med dine fotos og ønsker. For at give dig så kort leveringstid som muligt, påbegyndes arbejdet umiddelbart efter din bestilling. Du har derfor ingen fortrydelsesret. Kundetilpassede produkter er fritaget for 14-dages fortrydelsesret i følge Forbrugeraftaleloven. Du får mulighed for at få justeret collagens layout i selve udviklingsprocessen. Her får du udført ønskede rettelser, indtil du godkender collagen. Når du har godkendt collagens layout til produktion, kan du ikke længere fortryde collagens layout.

*Forbrugeraftaleloven §18, Stk. 4.

Såfremt aftalen vedrører fjernsalg af en ikke finansiel tjenesteydelse eller en vare, som skal fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov, gælder fortrydelsesretten kun, indtil udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen begynder, når forbrugeren forinden har givet sit samtykke til, at den erhvervsdrivende kunne begynde udførelsen m.v. inden fortrydelsesfristens udløb.

 

Reklamation

I følge købeloven har du reklamationsret på fejl og mangler, som er opstået i op til 24 måneder efter dit køb. Du har mulighed for at reklamere over collagens layout i selve udviklingsprocessen. Her får du udført ønskede rettelser, indtil du godkender collagen. Når du har godkendt collagens layout til produktion, kan du ikke længere reklamere over collagens layout. En reklamation efter produktion/levering kan derfor kun vedrøre fejl og mangler ved selve trykket, lærred eller ramme. Du skal reklamere senest 30 dage efter, at du har konstateret fejl eller mangler.
 

Rettigheder til fotos og indhold til collagen

Atypisk fraskriver sig ethvert ansvar for at fremsendte billeder, tegninger, illustrationer og tekster indeholder rettigheder fra en tredjepart. Det er dig som kunde, der har ansvar for at indhente de nødvendige tilladelser til brug af fremsendte materialer. Atypisk returnerer og gemmer ikke fremsendte materialer. Send derfor altid kun kopier eller digitale fotos.
 

Rettigheder til den færdige collage

Ophavsretten til den færdige collage tilhører Atypisk. Med mindre andet er aftalt skriftligt, forbeholder Atypisk sig ret til at vise den færdige collage som inspiration i fremtidig markedsføring. Atypisk forpligter sig ikke til at gemme de digitale filer til den færdige collage.