Hvilke fotos skal jeg vælge?


Vælg fotos med
udtryk og betydning

Jeg anbefaler, at det ene foto til collagen er et udtryksfuldt foto af hundens hoved. Det andet billede kan være et foto af hunden, som betyder noget for dig.  Det kan være fra en gåtur, en udstilling eller bare hjemme fra sofaen. Du bestemmer.


Fotos fra mobil
kan godt bruges

Jeg kan godt bruge fotos fra en mobiltelefon. Jo skarpere desto bedre. Det vigtigste er, at billedet betyder noget for dig. Jeg skal nok melde tilbage, hvis billedets kvalitet ikke er godt nok.

 

Fotos på papir

Jeg kan godt bruge fotos på papir, men da jeg ikke returnerer fremsendt materiale, skal du fremsende en kopi. Alternativt (og nemmere) kan du affotografere billedet med din mobiltelefon eller et digitalkamera. Herved bliver billedet digitalt, og du kan sende det til mig via e-mail.

 

Tekst

Du må også gerne aflevere en kort tekst til collagen - fx hundens kælenavn, race eller fødselsdag.