Den klassiske collage

Jeg samler dine fotos i en stilfuld collage

I en klassisk collage opbygger jeg en harmonisk komposition med dine fotos og citater. Jeg fremelsker det betydningsfulde i dine fotos og fjerner forstyrrende elementer. Selvom dine fotos er meget forskellige, vil jeg få dem til at balancere. Din collage får et roligt udtryk.

 

Harmonisk collage med bryllupsbilleder

EKSEMPEL  KLASSISK COLLAGE MED

Bryllupsbilleder

Denne personlige collage 10.10.15 er skabt ud fra 4 bryllupsbilleder, en dato og en tekst.

Personlige bryllupsbilleder til en collage

Brudeparret ønskede at de originale farver skulle bevares og at billedet af det slentrende brudepar skulle være det dominerende. Jeg valgte derfor at lade dette billede fylde collagens fulde bredde. Jeg lagde en dæmpende gråtone på billedet for også at fremhæve de 3 mindre billeder, som er bevaret i originale farver. De små billeder er blevet fritlagt, så de naturligt falder ind over hinanden og baggrundsbilledet.

Rolig collage i sort/hvid med heste

EKSEMPEL  KLASSISK COLLAGE TIL

Heste-stutteri

Collagen til stutteri WI er lavet ud fra 5 billeder, en tegning og hestenes navne. Der er både private fotos mobiltelefon og fra en professionel fotograf.

Private hestebilleder til collage

Kunden ønskede en klassisk collage -  primært i sort/hvid. I dette tilfælde er billederne meget forskellige, men alligevel kan det lade sig gøre at få billederne dem til at "balancere". Jeg fjerner eller slører jeg uønskede elementer, så det vigtigste i dine billeder fremhæves. Her har jeg også fritlagt nogle af hestene for at skabe finere overgange.

 

Collage i sort/hvid med børn

EKSEMPEL  KLASSISK COLLAGE MED BØRN

Gave til mor

Collagen Mads & Mikkel er lavet ud fra 2 helt almindelige private fotos fra en mobiltelefon samt navne og fødselsdatoer.

Børnefotos i personlig collage

Jeg har fritlagt drengene, og placeret dem på en rustik baggrund med navne og datoer diskret gentaget i den rustikke baggrund. Collagen var en gave til Mor. Hun blev meget glad :-)

 


Fordele

ved en klassisk collage

•  Dine fotos fremstår med detaljer
•  Farverne bevares (el. tones ens)
•  Opstillingen er harmonisk
•  Udtrykket er roligt
•  Stilen passer i ethvert hjem

Udfordringen ved en klassisk collage

Dine fotos skal være i god kvalitet for at kunne bruges til en klassisk collage. Det bedste resultat opnåes med fotos fra en professionel fotograf. Jo større din collage skal være, jo større krav er der til dine fotos. Jeg vurderer gerne (gratis) om dine fotos kan bruges. Skriv til mig på rikke@atypisk.dk

 

Mange minder fra en stor dag?
Hvis du har brugt en professionel fotograf til fx konfirmation, bryllup, firmafest eller fødselsdag, så er den klassiske collage genial til at forene de bedste fotos i ét harmonisk billede. Du får et samlet minde, som trykkes på lærred i den størrelse, der passer til din indretning.

Brug collagen som en personlig gave
Når du først har fået udarbejdet collagen, må du gerne bestille flere lærredstryk af samme collage. Hvis du genbestiller lærredstryk i samme størrelse som din originale collage, er der ingen ekstra udgifter til layout ved genoptryk. Hvis du ønsker at trykke collagen i en mindre størrelse, vil tilpasning koste kr. 250,- pr. størrelse.

Hvad skal din collage omhandle?
En klassisk collage kan samle og udtrykke lige præcis dét, der betyder noget for dig.

•  Sportsinteresser
•  Kæledyr
•  Oplevelser
•  Rejser
•  Karriere
•  Personlige mål
•  Familie
•  Fællesskab

Du bestemmer :-)

 

Bestil personlig collage

Bestil personlig collage