Gave til rytter

Fuld tilfredshed før du betaler :-)
Du betaler først, når du har godkendt designet af din collage. Hvis du ikke kan blive tilfreds med collagen, skal du ikke betale.

Send dine 2 fotos af din hest
og de bliver til et unikt kunstværk

Alle typer billeder/fotos kan bruges til en lille collage. Både fotos fra mobiltelefonen og fotos på papir. Send dine 2 yndlingsfotos og evt. en tekst til collagen. Gode råd til valg af fotos og tekst. Jeg fremhæver det vigtige i dine fotos og fjerner evt. forstyrrende elementer. Jeg udarbejder typisk collagen i gråtoner, hvor farverne i fotoet skinner let igennem. Men det afhænger af billedernes beskaffenhed og dine ønsker. Jeg kan farvetone collagen, så den passer til din indretning.

Du betaler først,
når du har godkendt collagen

Du skal blot starte med at afgive din bestilling og sende dine fotos. Når jeg har designet din collage, får du den til godkendelse på e-mail. Jeg tilretter collagen, hvis du har ønske om det. Når du har godkendt collagen, sender jeg en faktura. Når betalingen er registreret, bliver collagen trykt og sendt til dig. 

Hvilke muligheder er der for tryk af collagen ?
Pris-eksempler

Collagens farver og stil kan tilpasses din boligindretning: Har du ønsker om dette, så medsend gerne billeder af det rum og dem væg, hvor collagen skal hænge.

Ønsker du en større collage med flere fotos? Bestil en Special-collage 

 

  Se flere Special-collager